Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ!

Ξεκινά σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ για τους αναγνώστες του και τους φιλάθλους του Πανηλειακού.


Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε εντελώς δωρεάν δυο εισιτήρια διαρκείας του Πανηλειακού (των 100 ευρώ το καθένα) για τη νέα σεζόν της Γ' Εθνικής ή -αν δεν είστε μέσα στους δυο τυχερούς - κερδίστε έκπτωση 10% για οποιοδήποτε εισιτήριο διαρκείας επιλέξετε.

Προσφορά του ΤΑΠ Πανηλειακός
Η προσφορά των δυο δωρεάν εισιτηρίων και των άλλων 98 με έκπτωση 10% είναι μια προσφορά του ΤΑΠ Πανηλειακός στους φιλάθλους της ομάδας. Τα δυο δωρεάν εισιτήρια έχουν αξία 100 ευρώ το καθένα, ενώ για τα υπόλοιπα οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν το εισιτήριο διαρκείας της αρέσκειάς τους και να το πληρώσουν 10% λιγότερο.
Για παράδειγμα, τα εισιτήρια διαρκείας που κοστίζουν 100 ευρώ (στη Θύρα 2) θα τα πληρώσουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ 90 ευρώ, τα εισιτήρια των 150 ευρώ (στη Θύρα 3) θα τα πληρώσουν 135 και αυτά των 200 ευρώ (στην Θύρα 4, "επισήμων") 180 ευρώ.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Για να μπείτε στην κλήρωση για τα 2 εισιτήρια θα πρέπει να απαντήσετε στην παρακάτω ερώτηση και να στείλετε την απάντησή σας με e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
* Mην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας, πόλη διαμονής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η ερώτηση
Aπαντήστε μας στο ερώτημα: "Μετά από πόσα χρόνια επιστρέφει ο Πανηλειακός στη Γ' Εθνική;"

Οροι συμμετοχής
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο μια φορά.
2. Δικαίωμα στη κλήρωση έχουν μόνο οι 100 πρώτοι που θα απαντήσουν σωστά.
3. Οι πρώτοι 100 που θα απαντήσουν σωστά θα λάβουν άμεσα ένα απαντητικό e-mail με έναν μοναδικό διψήφιο αριθμό (από το 00 έως το 99) για να γνωρίζουν τον αριθμό συμμετοχής τους με τον οποίο θα μπουν στην κλήρωση.
4. Η κλήρωση για τους δυο τυχερούς θα γίνει την 5η Αυγούστου ημέρα Πέμπτη με την κλήρωση του ΠΡΟΤΟ. Το πρώτο εισιτήριο θα το κερδίσει αυτός που έχει το νούμερο με το οποίο ξεκινά ο τυχερός αριθμός του ΠΡΟΤΟ (τα δυο πρώτα νούμερα). Το δεύτερο εισιτήριο θα το κερδίσει αυτός που έχει τα δυο τελευταία νούμερα του ΠΡΟΤΟ. Πχ. αν ο αριθμός του ΠΡΟΤΟ είναι 1234567, το πρώτο εισιτήριο θα το κερδίσει αυτός που έχει δώσει σωστή απάντηση στο διαγωνισμό και έχει το νούμερο 12 (στο απαντητικό e-mail που θα του κάνουμε) και το δεύτερο εισιτήριο αυτός που έχει το νούμερο 67. Στη σπάνια περίπτωση που τα δυο πρώτα νούμερα του ΠΡΟΤΟ είναι ίδια με τα τελευταία, τότε το δεύτερο εισιτήριο θα το κερδίσει αυτός που έχει το τρίτο και το τέταρτο νούμερο της κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ, δηλαδή στο παράδειγμα το νούμερο 34.
5. Αν οι σωστές απαντήσεις είναι λιγότερες από 100, τότε θα δοθούν δεύτερα και τρίτα νούμερα στους αναγνώστες που έστειλαν πρώτοι απαντήσεις (σειρά προτεραιότητας), ώστε να συμπληρωθούν 100 συμμετοχές που απαιτούνται για την κλήρωση. Τα ονόματα και τα νούμερα κάθε συμμετέχοντα θα δημοσιευθούν (μόνο τα αρχικά του επωνύμου) 3-5 ώρες πριν την κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.
* Ο διαγωνισμός θα σταματήσει όταν συμπληρωθούν οι 100 σωστές απαντήσεις ή την 5η Αυγούστου ΣΤΙΣ 12.00 το μεσημέρι. Η λήξη του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στο ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ. Αμέσως μετά την κλήρωση (9 το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου) θα δημοσιευθούν στο ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ τα ονόματα των νικητών.


http://www.ilia-sport.gr/football/g-ethniki/469--98-